Testiryhmän raportti Iso-Ruuhijärveltä

Kalalla Kainuussa

Testiryhmän raportti Iso-Ruuhijärveltä

Ennakkohehkutus kalaisesta järvestä latasi aikamoisia odotuksia saaliista.

Kirjolohen maku suussa suuntasimme noin klo 18 Ruuhijärvelle. Vastaanotto paikanpäällä oli rento ja asiantunteva. Kaksi valvojaa opasti ja neuvoi meitä miellyttävästi. Vuokrasimme 2 venettä ja ostimme luvat. (Vain 22 euroa.) Sopivat pelastusliivitkin löytyi koko porukalle. Olisin halunnut ostaa ottivarmoja uistimia, mutta se ei ollut mahdollista. Valvoja kuitenkin lainasi minulle omasta pakista uistimen ja syvääjät. Tämä teki vaikutuksen. Myös ”varmoista” kalapaikoista saimme opastusta ja kartan.

Johtuen pitkästä hellejaksosta, kirjolohi lymysi syvänteissä eikä ollut halukas iskemään koukkuun. Saalis 2 haukea. Parin tunnin soutelun jälkeen lapset jäivät uimaan ja appiukon kanssa kalastus jatkui klo 24 asti.

Plussat ja miinukset + miellyttävä asiakaspalvelu + lähellä Kajaania, riittävä opastus + pelkkiä soutuveneitä > ei moottorien melua + paljon laavuja ja tulipaikkoja + päärakennus ja sauna asiallisen näköisiä + edullinen – edullinen – ei voinut ostaa uistimia – uimarantaa ei varsinaisesti ollut – valvojille jokin tunnistettava vaate, jotta erottuminen muista parempi – toinen veneistä vuosi vettä

Testiryhmä 4 henkinen perheIsä 33 v (Harrastaa kalastusta) Äiti 32 v (Ei harrasta kalastusta) Poika 10 v (Harrastaa kalastusta) Tyttö 6v (Ei harrasta kalastusta)

LisäksiIsoisä 58v (Harrastaa kalastusta)Poika 14v (Ei harrasta kalastusta)

Vipuvoimaa EU:lta Euroopan Unioni